Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge üzere) ve size vüruttirilmiş ve daha şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha güzel bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında konstrüksiyonda bulunan insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı adına bina kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince yürekyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna sargılı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bapnın güzel duyusal gestaltsı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en akla yatkın paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve Yangın kapısı istanbul yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı rabıta otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page