yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Bununla bile bayağıdaki kriterlere iye olan yerlerde tenha yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın Kapısının hizmetını etkili olmak karınin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama eylemek yahut amatörce çıkarmak gülmeyen neticelara şekil harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz bitirme vadiı 150 metrekare’den bir küme ve çabucak bir araba katmanı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten lüks olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına bir çıkış kifayetli kabul edilir.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Göreceksiniz ki bu radde şiddetli kaliteli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki evgin Yangın çıkış kapısı istanbul durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page