Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu kapılar, yangın merdiveni bilgisizluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların güvenli bir şekilde dünyaarı çıkmasını sağlar.

Bu da siteyi kullanırken elan yararlı bir deneyim yaşamanızı esenlar. Çerezlerin topladığı veri anonim hale getirilmiş kabil ve özge internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere bütün genel ağ siteleri üzere, tığ bile sitelerimizde aksiyonlevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya sebep vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Hatta tenha katlı mimarilarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Birsonsuz yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve cenahımızdakileri emniyetli alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara orantılı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ilişkii dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize Yangın Kapısı uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek için kullanılan özel tasarımlı baplardır.

Report this wiki page